PO Simularea probei scrise la matematică din cadrul examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea organizează vineri, 03.02.2023, în toate unitățile de învățământ cu nivel gimnazial și liceal din județ, simularea probei scrise la matematică din cadrul examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat pentru elevii claselor a VIII-a, respectiv a XII-a, la nivelul județului Vrancea.
Pentru proba E.c)_Bac arhiva conține și subiectul de istorie.
Transmiterea subiectelor este asigurată de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea în ziua de 03.02.2023, la ora 08:00.
Acestea vor fi disponibile pentru descărcare, pe adresa de e-mail a școlii, în ziua de simulare, la ora 8:00, în arhive cu parole, denumite SUBIECTE_SIMULARE_BAC_MATEMATICĂ, respectiv, SUBIECTE_SIMULARE_EN_MATEMATICĂ. Parolele arhivelor vor fi comunicate directorilor unităţilor de învăţământ, pe adresa de e-mail a şcolilor, în ziua de simulare, între orele 08:00-8:05. Baremele vor fi disponibile pentru descărcare pe adresa de e-mail a școlii în ziua de simulare, între orele 14:00-15:00, în arhive neparolate, denumite BAREME_SIMULARE_BAC/EN_MATEMATICĂ.

Probele scrise încep la ora 9:00.
Accesul elevilor în săli este permis până la 8:30.


Timpul de lucru pentru proba simulării Evaluării Naționale este de două ore, iar pentru proba simulării examenului național de Bacalaureat este de trei ore, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.
Prezența și rezultatele elevilor la simulările județene se înregistrează în formularele precizate în procedură.

Documente atașate